Bridgerton afslører Dronning Charlottes første look-billede til den længe ventede prequel-spin-off

Bridgerton har afsløret et første kig-billede af dronning Charlotte forud for den længe ventede prequel-spin-off-serie.

Det blev annonceret sidste år, at en spin-off-serie vil være undervejs, som fortæller om den flamboyante og sladderhungrende monarks yngre år, hvor showet er skrevet og produceret af Bridgerton-skaberen Shonda Rhimes.

Og Netflix har udgivet et første-blik billede af Indien Amarteifio som en fan-favorit karakter fra det historiske drama.

Spændende: Bridgerton har afsløret et første kig-billede af dronning Charlotte forud for den længe ventede prequel-spin-off-serie

Den 21-årige skuespillerinde legemliggjorde karakteren, da hun var besat med juveler og bar en elegant hvid kjole med et tilpasset korset og en glitrende satin-hættefrakke.

Hun fuldendte sin kongelige påklædning med et par creme-satinhandsker og sikrede sig en ekstravagant krone i sine mørke lokker.

Charlotte gav kameraet et højtideligt blik, mens hun poserede i et palads med blomsterarrangementer og skulpturer i baggrunden.

Udover at give et første kig på karakteren, afslørede Netflix også, at den officielle titel for prequel-spin-off-showet vil være Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Hun er tilbage!  Udover at give et første kig på karakteren, afslørede Netflix også, at den officielle titel for prequel-spin-off-showet vil være Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Hun er tilbage! Udover at give et første kig på karakteren, afslørede Netflix også, at den officielle titel for prequel-spin-off-showet vil være Queen Charlotte: A Bridgerton Story

En beskrivelse af serien lød: “Den fokuserer på Dronning Charlottes fremgang til fremtræden og magt. Denne Bridgerton-versprequel fortæller historien om, hvordan den unge dronnings ægteskab med kong George udløste både en stor kærlighedshistorie og samfundsmæssig forandring og satte verden i den tone, som karaktererne i Bridgerton har arvet.’

Nyheden kommer forud for lørdagens Netflix-fanbegivenhed Tudum, som vil afsløre serien og afsløre andre overraskende annonceringer.

Prequel vil også se Golda Rosheuvel vende tilbage til rollen som dronning Charlotte i hendes senere år, hvor Adjoa Andoh spiller den vilde Lady Agatha Danbury.

Ruth Gemmell vil også gentage sin rolle som Lady Violet Bridgerton, mens Michelle Fairley slutter sig til rollebesætningen som prinsesse Augusta.

Tilbage: Prequel vil også se Golda Rosheuvel vende tilbage til rollen som dronning Charlotte i hendes senere år

Tilbage: Prequel vil også se Golda Rosheuvel vende tilbage til rollen som dronning Charlotte i hendes senere år

Andre steder skal Corey Mylchreest spille Young King George, og Arsema Thomas får sin tv-debut som Young Agatha Danbury.

Forestillingen udspiller sig i midten af ​​1800-tallet og udforsker Charlottes unge liv, datter af tyske kongelige, der giftede sig med den britiske monark George III, som blev spillet i Netflix-dramaet fra 1761 af Corey Mylchreest, da hun var 17.

Ægteskabet varede 57 år og fik 15 børn. Miss Amarteifio, 21, der spillede DCI Roz Huntleys datter Sophie i sæson fire af BBC-dramaet Line Of Duty, medvirkede også i Dr. Who og ITV’s Unforgotten.

Den vil også indeholde oprindelsen af ​​andre karakterer, der optræder i Bridgerton, nemlig Violet Bridgerton og Lady Danbury.

Efter rygter om, at Bridgertons anden serie ikke helt nåede de glatte højder af den første, ser det ud til, at producenterne har noteret sig, at Netflix drama-spin-off-prequel Queen Charlotte bliver forstærket for at holde seertallet højt.

Fanfavoritter: Ruth Gemmell gentager også sin rolle som Lady Violet Bridgerton med Adjoa Andoh i rollen som den vilde Lady Agatha Danbury

Fanfavoritter: Ruth Gemmell gentager også sin rolle som Lady Violet Bridgerton med Adjoa Andoh i rollen som den vilde Lady Agatha Danbury

En mur blev forstærket til en scene, siger en kilde. I en anden scene ser seerne sengegavle poppe.

Ifølge en kilde var der frygt for, at en energisk kærlighedsscene, der involverede den unge monark, spillet af Indien Ria Amarteifio, kunne være så energisk, at den bogstaveligt talt kunne bringe huset ned.

“Der er et ungt cast til prequel, og sexscenerne viser dem,” sagde insideren. “Det vil helt sikkert tilfredsstille de Bridgerton-fans, der klager over manglen på sexscener i sæson to.

“I én historie vil en sengegavl ramme en væg hårdt. Det bliver mere klassisk end noget andet fra den første serie.’

Synopsis: Forestillingen foregår i midten af ​​det 18. århundrede og udforsker Charlottes unge liv, datter af tyske kongelige, der giftede sig med den britiske monark George III.

Synopsis: Forestillingen foregår i midten af ​​det 18. århundrede og udforsker Charlottes unge liv, datter af tyske kongelige, der giftede sig med den britiske monark George III.

Leave a Comment