Bryce Dallas Howard blev skammet over sin “naturlige krop”, mens hun filmede “Jurassic World” og fik besked på at tabe sig

Bryce Dallas Howardved siden af ​​hende Jurassic World: Dominion co-star DeWanda Wise satte sig ned med Underjordiske Storbritannien Tidligere på ugen for at diskutere den forlængede udgivelse af hendes film. Samtalen tog en uventet drejning, da Howard indrømmede, at hendes krop var et stort diskussionsemne fra ukendte ledere.

Howard, der lavede alle sine egne stunts i tredje del af serien Jurassic verden blev spurgt, hvad hun troede, hendes rolle ville betyde for portrætteringen af ​​kvinder i actionfilm, og hun svarede:

Mere fra SheKnows

“Hvad var tilladt i den tredje film, hvordan skal jeg sige det? Hvordan siger jeg dette? Hvordan siger jeg dette? Jeg blev bedt om ikke at bruge min naturlige krop i biografen,” svarede Howard. “Faktisk, med den tredje film, fordi der var så mange kvinder medvirkende, var det noget, Colin [Trevorrow, the director] Det var virkelig vigtigt for mig at beskytte mig selv, fordi samtalen kom op igen, ‘Vi er nødt til at bede Bryce om at tabe sig’.”

Howard påpegede under interviewet, at de fleste af hendes stunts ville have været umulige, hvis hun havde været på diæt og krediterer sin instruktør Trevorrow for at afvise sådanne krav.

Klik her for at læse hele artiklen.

Skuespillerinden bemærkede også, at filmen arbejder på at normalisere kvindeledede actionsekvenser, som viser kvinder af alle kropstyper. Filmen havde også flere kvinder end mænd, noget Howard var særligt stolt af.

“Nå, jeg er virkelig spændt [at] Med al den handling, jeg skulle gøre, og jeg var nødt til at gøre det med min krop, var hun ved sin maksimale styrke,” sagde hun. “Og jeg håber, det bare er endnu en indikation af, hvad der er muligt.”

At Jurassic verden Franchise var en kamp op ad bakke for Howard fra starten, da det blev rapporteret, at hun blev betalt mindre end sin medspiller Chris Pratt.

I 2018 dukkede rapporter op om, at hun tjente 8 millioner dollars til Pratts 10 millioner dollars for Jurassic World: Fallen Kingdom, men Howard fortalte det insider sidste måned, hvor hun blev betalt “så meget mindre.”

“Rapporterne var så interessante, fordi jeg blev betalt så meget mindre, end rapporterne endda sagde, så meget mindre,” sagde Howard i interviewet. “Da jeg først begyndte at forhandle om ‘Jurassic’, var det 2014, og det var en anden verden, og jeg var i en stor ulempe. Og desværre skal du tilmelde dig tre film, så er aftalerne sat.”

Howard fortsatte: “Det, jeg vil sige, er, at Chris og jeg har talt om det, og hver gang der var mulighed for at flytte nålen på ting, der ikke allerede var forhandlet, som et spil eller en køretur, sagde han bogstaveligt til mig: ‘Du behøver ikke at gøre noget. Jeg vil føre alle forhandlinger. Vi får betalt med det samme, og du behøver ikke tænke på det, Bryce.’

Med den tredje del filmet og afsluttet, er Howard og hendes medspiller Wise spændte på at se den endelige film, som byder på “heltinder, der ikke er perfekte.” Wise sagde: “Jeg er interesseret i fremtiden for action og blockbusters, der virkelig tillader kvinder at være hele det folk, vi er,” sagde hun.

Men på trods af filmens kvindeledede rollebesætning insisterede Wise stadig på, at hvis folk bare vil tale om, hvordan en kvinde ser ud, er der stadig en vej at gå for kvinder i Hollywood.

“Det er altid noget,” sagde hun. “Der var stor modstand mod, at Kayla havde muskler, hvad det vil sige at være kvinde, at ligne en kvinde. Det er bare hver eneste side, den er ubarmhjertig og umulig.”

“Vi er så mange! Faktisk er vi halvdelen af ​​befolkningen,” tilføjer Howard. “Og der var flere kvinder end mænd i denne film. Det er tal og scenarier [that are] stadig usædvanligt på dette tidspunkt, og det er kun normalisering.”

Inden du går, så tjek vores foretrukne inspirerende citater for at fremme positiv kost og kropsholdning:

Kraftige citater inspirerer til sund kost

Kraftige citater inspirerer til sund kost

Det bedste fra SheKnows

Tilmeld dig SheKnows nyhedsbrev.
For de seneste nyheder, følg os Facebook, Twitterog Instagram.

Leave a Comment