Den unge Linden-fodboldstjerne dør af tilsyneladende hovedtraume efter en kamp den 9. september

Tragedien ramte Union County for anden gang på to uger, da Linden-studerende Xavier McClain døde onsdag af en tilsyneladende hovedskade pådraget i en stor central konferencekamp den 9. september mod Woodbridge.

Denne fatale skade blev pådraget blot en dag efter Rahway senior Ali Muhammad døde i søvne og blev opdaget af sin far, der forsøgte at vække Ali til skole.

Ifølge en person til kampen, som ikke er autoriseret til at tale offentligt, led Xavier slaget, mens han returnerede kick-off for Linden i anden halvleg. Spilvideoen viser, at spillet blev stoppet, og en ambulance rykkede op på Lindens sidelinje cirka 10 minutter efter kampen.

Xaviers død blev annonceret af Lindens borgmester Derek Armstead på flere af hans sociale medieplatforme sent onsdag aften. Linden fakultet og personale modtog bekræftelse på den 16-åriges død i en distriktsdækkende e-mail torsdag morgen fra Denise Cleary, den fungerende rektor.

“Sammen bad vi om et mirakel og håbede på et andet resultat,” skrev Armstead i sine opslag på Facebook, Instagram og Twitter. “Jeg stoler på, at Gud ved bedre. Han havde brug for en engel og besluttede at kalde Xavier hjem for at være sammen med ham.

“Denne nyhed gør ondt, fordi jeg har kendt hans forældre, Lisa og Norm, i årevis, Xavier og Andres, deres to sønner, siden de var små drenge,” fortsatte Armstead. “Tragisk nok gik hendes værste frygt i opfyldelse.”

Linden vandt den kamp mod Woodbridge 31-0, med betydelige bidrag fra Xavier på begge sider af bolden. Han bar to gange i 18 yards, fangede en 8-yard aflevering fra Tequan Thomas og lavede også fire tacklinger fra den sekundære.

Xavier (5-5, 132 lbs) var en stigende stjerne for cheftræner Al Chiola, efter at han til tider brød ind i rækken som nybegynder i sidste sæson. Han var en af ​​flere sophomores, der enten startede eller spillede regelmæssigt for Tigers den sæson.

Linden (1-2) skulle være vært for Perth Amboy i en Liberty Gold Division-kamp hjemme klokken 19.00 fredag, men den kamp er blevet flyttet til lørdag klokken 13.00 i Linden. Linden-trænere var ikke tilgængelige for kommentarer.

Uhyggeligt nok åbnede nabolandene Linden og Rahway sæsonen i en all-division Big Central-kamp. Rahway vandt, 21-20. Ali Muhamad, som ikke spillede i det spil, døde seks dage senere. Hans vækning er i Roselle i dag (torsdag).

NJ High School Sports nyhedsbrev rammer nu indbakken 5 dage om ugen. Tilmeld dig nu for at være blandt de første til at få alle de drenge- og pigesportsgrene, der interesserer dig, direkte til din indbakke hver hverdag. For at tilføje dit navn, Klik her.

Tak, fordi du stoler på, at vi leverer journalistik, du kan stole på. Overvej venligst at sponsorere NJ.com med abonnement.

Mike Kinney kan træffes på mkinney@njadvancemedia.com. Følg ham på Twitter @MikeKinneyHS.

Leave a Comment