Golden State Warriors-veteranen Andre Iguodala vender tilbage til 19. NBA-sæson

Andre Iguodala vender tilbage for at spille sin 19. sæson i NBA med Golden State Warriors, meddelte veteranen fredag ​​morgen på sin Point Forward-podcast.

Hans tilbagevenden er holdets 14. liste på vej ind i træningslejren. Ifølge Iguodala bliver dette hans sidste sæson.

“Jeg vil give nogle få mennesker skylden,” jokede Iguodala om sin beslutning. “Steph Curry er en person, jeg vil give skylden. Men som gruppe giver jeg Steph, Draymond skylden [Green] og Clay [Thompson]. steve [Kerr] lidt, Bob Myers, jeg tror, ​​de viste mig en masse kærlighed. De hjalp mig med at se min tilstedeværelse uden for den fysiske basketballkamp, ​​men jeg tror også, at Steve var en stor synder for: “Vi har virkelig brug for dig på banen.” Draymond var også fantastisk til det.”

Warriors havde beholdt Iguodalas listeplads for ham hele offseason og forsøgte ikke at presse ham til at tage en beslutning. Myers, Warriors’ general manager, sagde, at han ikke kunne komme i tanke om nogen aftaler i løbet af sommeren, der ville have fået holdet til at skynde sig med Iguodala.

Iguodala sagde, at han var “pensioneret det meste af sommeren”, men efter diskussioner med sine holdkammerater, Warriors-medarbejdere og familie besluttede han at vende tilbage.

Sidste sæson havde Iguodala i gennemsnit fire point på 30 % skydning, 3,7 assists og 3,2 rebounds på kun 31 kampe. Han gik glip af alle på nær seks kampe mellem januar og slutningen af ​​den ordinære sæson med forskellige skader og derefter en måned af slutspillet med en venstre disc-skade. Men for Warriors rækker Iguodalas rolle langt ud over banen.

“Han gør så meget, som ikke er på banen, og han gør også meget på banen,” sagde Myers på et pressemøde torsdag. “Og det er virkelig svært at finde den slags stabilitet og lederskab i et team, som han kommer med. Selv for Steve og jeg kan jeg tale med Andre, han ved det bare. Han er virkelig smart. Han kender vores hold. Han er en rigtig proff. Han forstår ligaen. Han har set meget. Han har spillet i jeg ved ikke hvor mange finaler, det er helt vildt. Han er en, du gerne vil være sammen med.”

”Jeg glæder mig til at spille, men det er min tur [Jonathan] Kom nu, Moses Moody‘ sagde Iguodala på podcasten. “Jeg er sammen med de unge mennesker, og jeg lader dem vide, at hvis jeg kommer ind på denne bane, gør I ikke noget rigtigt. Du må under ingen omstændigheder tillade mig at komme ind på banen.”

Iguodala sagde, at han vendte tilbage til Golden State sidste år for at hjælpe holdet med at vinde sin fjerde titel på otte år og cementere Currys arv. Iguodala var klar til at tage den på efter det, men finalens MVP fortalte sin holdkammerat, at han havde brug for ham tilbage.

“Jeg vil fortælle dig det, Steph,” sagde Iguodala og kiggede direkte på kameraet. “Dette er den sidste.”

Leave a Comment