KTLAs Mark Mester fyrede efter at have reageret på Lynette Romeros afgang

anker Mark mester er ikke længere ansat i KTLA, mangfoldighed har bekræftet.

Mester var tidligere blevet suspenderet efter at have kritiseret on-air den måde, kanalen behandlede hans medvært på Lynette Romeros pludselige afgang. KTLA annoncerede Romeros exit i sidste uge uden en afskedsbesked til seerne, hvilket trak kritik på sociale medier.

Ifølge det Los Angeles Times, KTLAs administrerende direktør Janene Drafs annoncerede Mesters afskedigelse under et nyhedsrumsmøde. Mester er heller ikke længere opført som anker på KTLAs hjemmeside.

KTLAs nyhedsdirektør Pete Saiers sagde i en erklæring mangfoldighed: “Lynette Romero har efter 24 år besluttet ikke længere at forankre vores weekendmorgennyheder. Vi ønskede virkelig, at hun skulle blive, og KTLA-ledelsen arbejdede hårdt for at få det til at ske. Lynette besluttede sig for at tage afsted for en anden mulighed. Vi håbede, at hun ville optage en afskedsbesked til seerne, men hun afslog. Lynette har været et vidunderligt medlem af KTLA-familien og ønsker hende og hendes familie alt det bedste.”

Mester og Romero var værter for stationens populære weekend morgenshow. Lørdag holdt Mester en tale uden manuskript om Romeros afgang, og undskyldte over for seerne på vegne af KTLA og sagde til dels: “Sådan behandler man ikke en person, der har tjent dette netværk hele livet.”

Romero talte om sin afgang via Twitter den 14. september og skrev: “Jeg vil altid være taknemmelig for den kærlighed og hengivenhed, som seere i LA har vist mig. Stay tuned mine venner, jeg kommer straks tilbage.”

Mester reagerede ikke med det samme mangfoldighed‘s anmodning om kommentar.

Leave a Comment