Madden Ultimate Team ‘Pack Strike’ går viralt, da influencers forlader huset

tusindvis af Madden NFL 23 Ultimate Team-spillere har erklæret et “Pack Strike” på sociale medier. Spillets største influencers siger, at de vil afholde sig fra at købe premium-valuta til spillets mikrotransaktionstilstand, indtil der er foretaget ændringer i oddsene for at trække ønskværdige genstande fra Ultimate Teams loot boxes, såvel som til Maddens gameplay generelt.

Hashtagget #PACKSTRIKE startede tirsdag med følgende tweet fra Madden influencer Zirksee. De siger, at Madden Ultimate Team-spillere ikke får anstændig værdi fra spillets dyrere pakker eller gennem “genrullning af kort”, hvor spillere kaster de mindre ønskværdige genstande, de trækker, og forsøger at få et bedre kort.

Tusinder indtil videre Madden NFL Ultimate Team-tilhængere har lovet deres solidaritet med mikrotransaktionsstrejken, på trods af det hit, de får på deres holds præstationer ved at love ikke at købe bedre spillere fra modeens åbne marked.

Madden NFL 23 lanceret den 19. august. I vores anmeldelse, sagde vi, at spillet stort set kørte “næsten fejlfrit”, især med hensyn til det kørende spil og dets blokeringsopgaver. Men den større kontekst af dets Ultimate Team og Franchise-tilstande er “hvor spillet snubler oftest.” En måned efter lanceringen opdager mange spillere spillets større og svagere rammer og har besluttet, at de ikke vil blive ved i resten af ​​NFL-sæsonen.

Leave a Comment