Shakur Stevenson mangler vægten, da han tabte alle 130 lb-titler forud for fredagens kamp mod Robson Conceicao

Shakur Stevenson formåede ikke at tage på i vægt torsdag forud for sin kamp mod Robson Conceicao fredag ​​i Newark, NJ og vil miste sine to titler på 130 pund under mesterskabskampreglerne styret af WBO og WBC.

Med en vægt på 131,6 pund havde den 25-årige to timer til at tabe sig 1,6 pund, men besluttede, at han ikke kunne tabe den overskydende vægt.

“Jeg gav alt” Stevenson tweetede, ESPNs #1 junior letvægter. “Jeg har været professionel hele min karriere, og jeg har taget på i vægt, men min krop kan bare ikke klare 130 mere. Mit helbred skal komme først. Jeg vil gå op til 135 i min næste kamp.”

Conceicao, en olympisk guldvinder, vil være berettiget til at vinde de to ledige titler, forudsat at kampen går som planlagt. Den 33-årige brasilianer vejede 129,6 pund for sin anden karrieretitelmulighed. Hans anden crack ved et mesterskab kom i september 2021, da han droppede en kontroversiel beslutning til Oscar Valdez.

Valdez fik lov til at kæmpe på trods af at han havde et forbudt stof i sit system efter at have testet positiv uger før kampen. Conceicao (17-1, 8 KO’er) kom tilbage i januar med en sejr over Xavier Martinez, mens Valdez blev domineret af Stevenson i april.

Stevenson (18-0, 9 KO’er) får en bøde af New Jersey State Athletic Commission og vil sandsynligvis skulle miste en del af sin pung for at kampen kan fortsætte. Stevenson forventes at tjene $3 millioner, fortalte kilder til ESPN. Top Rank forsøger at finde en løsning, så Stevenson og Conceicao stadig kan kæmpe i ESPN-hovedbegivenheden, sagde kilder.

Stevenson plejede at have en titel på 126 pund. Stevenson, en olympisk sølvvinder, kunne stræbe efter high-stakes kampe med andre boksere Devin Haney, den ubestridte letvægtsmester, og 135-pund Vasiliy Lomachenko.

Leave a Comment