Solium Infernum er et fantastisk strategispil til pc, der foregår i helvede

Billede til artiklen med titlen Solium Infernum er et fantastisk strategispil, der foregår i helvede

billede: helvede alene

Jeg kender mange mennesker, der ville sige et fantastisk strategispilsæt et eller andet sted ville være et helvede, men disse mennesker ved ikke, hvad de går glip af.

helvede alene blev annonceret natten over, og det er den næste League of Geeks-kamp, holdet bag den langvarige og meget gode Armello. Dens officielle beskrivelse lyder:

Forbered dig på Solium Infernum, det store strategispil om politik, intriger og forræderi, der foregår i Helvedes ultimative arena.

Som en mægtig falden ærkefjend, uhyggelig hersker over helvedes helvedes rige, er du en udfordrer til den infernalske trone – Den Store Mørke Majestæt mangler, og det febrilske konklave kræver, at en afløser erklæres. Kommando legioner af terror, rekrutter mesterprætorer, udfør skumle ritualer, og overgå dine rivaler for at blive Helvedes nye mørke majestæt.

Et “Grand Strategy Game” er noget i stil med Crusader Kingsen titel, der udfordrer spilleren til at gøre alle mulige ting i spidsen for en fraktion, fra at styre økonomien til at flytte hære til at håndtere politiske intriger. Forestil dig det, kun her De konkurrerer om at blive den nye fyr Store Mørke Majestæt.

Nu til den ægte vare sjov del: dette er ikke et helt nyt spil! Det er snarere et forsøg på at yde retfærdighed til et af de mest interessante, hvis undervurderede, strategispil i de sidste 15 år. Designer Vic Davis, alias Cryptic Comet, udgivet helvede alene i 2009 (Hjemmesiden er stadig aktiv, og du kan endda downloade en demo til den), og det så således ud:

Billede til artiklen med titlen Solium Infernum er et fantastisk strategispil, der foregår i helvede

billede: helvede alene

Armello’s take, meanwhile, looks like this:

Image for article titled Solium Infernum Is A Grand Strategy Game Set In Hell

Image: Solium Infernum

If you’re noticing similarities between the above screenshot and Armello, that’s no coincidence. League of Geeks boss Trent Kusters fortæller GI.biz det “[Solium Infernum] var en stor inspiration for Armello. Så det er en sand ære. Vi kender Vic [Davis] årevis. Og når det var os [thinking] ‘Hvad laver vi til vores næste kamp?’ Ty Carey – min medstifter – sagde bare: ‘Lad os gøre det, lad os tale med ham’.”

Davis—som ikke ser ud til at designe spil mere og sælger nu donuts, hvilket lyder fantastisk– forlod endelig League of Geeks “Erhverv” IP’en og gør det “videregivet faklen” til det australske studie i håb om at gøre det helvede kerneoplevelse (som førte til denne geniale serie Rock Paper haglgevær Dengang) kan finde et bredere, mere anerkendende publikum efter fornyelsen og få et nyt lag maling.

Spillet skal udgives på Steam engang i 2023, og du kan se filmtraileren herunder:

Only Hell – Official Cinematic Reveal Trailer

Leave a Comment